Diensten.

Naast de aankoop en verkoop van wagens bieden we nog enkele andere diensten aan.

Een wagen importeren?

Autozicht Import

Wil je een wagen (laten) importeren? We overlopen graag met jou de verschillende mogelijkheden. Laat ons meteen weten als je een auto uit het buitenland wil importeren. We geven niet alleen uitgebreide informatie maar begeleiden je ook doorheen het hele proces en leveren de auto zelfs tot aan je voordeur. Dit is niet alleen tijdbesparend maar het zal je zeker ook een hoop kopzorgen besparen.

Autozicht hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van wagens uit het buitenland en alles wat daarbij komt kijken. Autozicht Import richt zich erop om het gehele of gedeeltelijke auto-import traject van je over te nemen.

Meer info? Vragen?

Een wagen transporteren?

Autozicht Transport

Autozicht Transport biedt een 24/7 service aan voor het transporteren van wagens. Onze consulenten staan steeds klaar wanneer je een takeldienst nodig hebt voor het vervoeren van je wagen(s). Ook organiseren wij vrachten door heel Europa voor B2B-klanten.

Meer info? Vragen?

een deftige garantie?

Autozicht Care

Wanneer je een wagen bij ons aankoopt kan je kiezen voor de optie ‘Autozicht Care’. Dit is een garantie met bijstand die jaarlijks verlengd kan worden tot maximaal drie jaar na de aankoopdatum.

Autozicht Care staat voor zorgeloos rijplezier.

Meer info? Vragen?

partnership?

Autozicht B2B

Ben je een autodealer en ben je op zoek naar een betrouwbare partner? Autozicht B2B richt zich op partnerships en is ervan overtuigd dat samenwerken verschillende voordelen heeft voor alle partijen.

Wil jij ook samen nadenken over hoe we elkaar kunnen versterken?

Meer info? Vragen?

een Wagen laten keuren?

Technische Keuring

Bij Autozicht kan u ook terecht voor het verzorgen van de technische en periodieke keuring. Heeft u zelf geen tijd om aan te schuiven aan het keuringcentrum? Geen probleem! Autozicht België werkt op afspraak, waardoor wij zeer snel een keuring kunnen voorrijden. Neem telefonisch contact op voor jou afspraak.

Meer info? Vragen?

Boek een TESTRIT !

Testrit